Výhrůžek se nezalekneme

Výhrůžek se nezalekneme (23.11.2015)

Činnost komunistů v okrese Svitavy je občany hodnocena pozitivně a kvitována s povděkem. Jsme zde jedinou, skutečně každodenně pracující stranou, které není lhostejný rozvoj obcí a měst, jejich obyvatel. Jsme si vědomi i skutečnosti, že zde pracují i jiné politické strany a uskupení, jde o svobodnou soutěž politických stran a hnutí. S mnohými spolupracujeme a hledáme společné cesty k dalšímu rozvoji naší oblasti, jsme k sobě tolerantní a tak to má být.

V poslední době však došlo v Poličce, po zveřejnění fotografie vlajky v sudetoněmeckých barvách společně s článkem k tomuto tématu, k písemné anonymní výhrůžce jednomu z členů ZO KSČM v Poličce. Bylo mu vyhrožováno fyzickým násilím. Tento anonym nemá však již nic společného se svobodnou soutěží a je za hranicí právních norem. Ostře se proti tomuto jednání ohrazujeme, onoho anonymuse se nezalekneme a v naší práci budeme i nadále pokračovat.

autor: Josef Bohatec