Setkávání s občany každý den

Setkávání s občany každý den (11.9.2017)

V rámci předvolební kampaně se Květa Matušovská v sobotu 9.září zúčastnila už 49.ročníku Lanškrounské kopy / slavnost, kde se sportuje, vystupují hudební a taneční soubory, ale především je zde výborná nálada/.

Akce se zúčastnili i další oficiální hosté, ministr Jan Chvojka, radní pro školství a kulturu Pardubického kraje pan Bernášek, samozřejmě nemohl chybět starosta Lanškrouna pan Radim Vetchý. Ten nejprve všechny přivítal na radnici a pak s nimi Lanškrounskou kopu slavnostně na náměstí zahájil.

Květa Matušovská nemohla ve sportovní části chybět, vyšlápla si na pohádkovou trasu, obdržela diplom a medaili, ale hlavně diskutovala s občany a návštěvníky. V Lanškrouně ji znají, pravidelně se zúčastňuje jednání na radnici , tak se hovořilo nejen o práci města a Sněmovny, ale především o tom, co lidi v poslední době nejvíc trápí, a to je hlavně zdražování základních potravin. Řeč přišla i na matky samoživitelky, jesle, školky, a tak poslankyně rozebírala náš volební program a zároveň předávala materiály, ve kterých jsou stanoviska a návrhy ke zlepšení, tak jak to dlouhodobě prosazuje KSČM. Svým přátelským a usměvavým způsobem dokáže vždy zaujmout, což se opět projevilo i v Lanškrouně , a jak tomu bylo rovněž ve Svitavách, kde proběhly Letní slavnosti před týdnem.