Jsme vidět i slyšet!

Jsme vidět i slyšet! (11.10.2017)

Kandidáti do Parlamentu za KSČM v Pardubickém kraji se snaží navštívit co nejvíc míst, aby občanům připomněli volební program a požádali je v blížících se volbách o podporu. Zúčastňují  se však i dalších akcí, které v kraji probíhají.

Jednou z nich byl 3.ročník Veletrhu sociálních služeb, který se uskutečnil 9.října ve Svitavách. Představily se zde téměř všechny neziskové organizace, které na území města a okresu pracují a není jich málo, jako např. Salvia,Domov na rozcestí, Květná zahrada, organizace poskytující zdravotnické pomůcky, rovněž žákyně střední zdravotní školy, prostě bylo toho hodně, co návštěvníci mohli vidět. Akce se velice líbila i poslankyni Květě Matušovské, která si zkusila kondiční cvičení a pochvalně se vyjádřila k organizaci a prezentaci.

No a potom sedla do auta a pokračovala v předvolební štafetě. Navštívila např. Hlinsko, Trhovou Kamenici, Skuteč, projížděla i vesnicemi s krásnými jmény jako Louka nebo Hlína a převážně se setkávala s přívětivým přístupem občanů. Diskutovala nejen o volebním programu, ale také o tom, co naše spoluobčany trápí. Měla připravené i drobnosti pro děti a v průběhu celého dne opět dokázala, že je přátelská, vstřícná a dokáže se vžít do problémů lidí práce.